Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je bericht wordt pas zichtbaar zodra deze is goedgekeurd door de moderator.
44 berichten.
Fam Steketee uit Yerseke schreef op 12 juli 2019 om 19:50:
18 juni een heel leuke workshop + tandem ringsteken + boerenlunch. Het was super gezellig top. Het jaarlijkse uitje van de vriendengroep.
Familie Heijboer / Ravenhorst uit Utrechtse Heuvelrug schreef op 8 juni 2019 om 21:03:
Een geweldige middag met lol en vertier, goed verzorgd, dank, we hebben genoten! Het mannentiental.
Mieke Haartsen schreef op 16 oktober 2017 om 21:14:
Wat een geweldige dag hebben jullie verzorgd voor de deelnemers en vrijwilligers van de vriendenkring van commissie d’r Bie! Mijn zoon is er nog steeds vol van. Vol trots liet hij zijn gemaakte voederhuisje zien, had genoten van de frietjes en bitterballen, de kamelen, de dieren, de poezen, kortom een zeer geslaagde dag, dank je wel.
Inge uit Goes schreef op 4 oktober 2017 om 17:59:
Een hele leuke workshop gehad op een gave locatie met heerlihk zeeuwse lunch. Penney bedankt. Namens Fleurige Fleur Inge
Bettina uit Bonn Deutschland schreef op 21 augustus 2017 om 18:54:
vielen Dank für diesen interessanten und lehrreichen Mini-Bolussen backen Workshop. Die für mich in Englisch gegebenen Erklärungen habe ich gut verstanden und kenne nun das Geheimnis knuspriger Bolusse. Ich habe mich angenommen und sehr gut betreut gefühlt. Viel Erfolg weiterhin!
Admin-antwoord door: Penney
Aaaah, how sweet! Thank you very much for your kind words!! It was a pleasure!
Kinderfeestje Esmee uit Kamperland schreef op 25 april 2017 om 18:32:
Esmee en de rest van de kindjes hebben ontzettend genoten op het kinderfeestje. Vooral de combinatie van knutselen, dieren en lekker vrij spelen is top! Bedankt voor de gezellige middag!
Brenda uit Goes schreef op 21 april 2017 om 12:06:
Heel erg bedankt voor het super feestje. Senne en Anne hebben genoten en hun vriendinnen ook. Ik hoorde vandaag dat en vriendinnetje thuis had verteld dat het haar leukste dag ooit was. En ze zijn allemaal verliefd op Floortje. Schattig toch?! Groetjes Brenda
Mirjam en Eline uit Arnemuiden schreef op 9 februari 2017 om 13:01:
Vrijdag 27 januari het kinderfeestje van onze dochters Sterre en Aimé gevierd bij Hof Keizersweel. Alle kinderen hebben een heerlijke middag gehad. De kadootjes verstopt en gelukkig weer gevonden, paardjes versierd, prinsessenbingo en tussendoor lekker buiten spelen. Bedankt voor de leuke middag!
Johanna Loijenga uit Middelburg schreef op 14 januari 2017 om 21:59:
Hoi, Wat hebben jullie onze dochter een onvergetelijke middag bezorgd. Ze wilde heel graag een keer kameel rijden en dat kon bij jullie! Hartelijke bedankt voor de vriendelijke ontvangst !!
Admin-antwoord door: Penney
Dat hebben we graag gedaan! Groetjes Peter en Penney en Raisha!
Vrij gezellig feestje Ischa uit Goes schreef op 29 mei 2016 om 14:52:
Wat hebben we geweldige vrijgezellige dag gehad van Ischa. Eerst theeleuten met heel veel lekkers en daarna een workshop steigerhouten wandbord, trapje of kistje maken. Alles tot in de puntjes verzorgd door de gastvrouw Penney en haar vader. Echt een aanrader. Bedankt voor de ontzettend leuke middag.
Familie De Wit uit Wemeldinge schreef op 18 mei 2015 om 22:45:
Gisteren hebben we ons kraamfeest gevierd op Hof Keizersweel. We hebben een heel ontspannen middag gehad; geen kind aan de kinderen op deze locatie, heerlijke hapjes en helemaal versierd naar onze zin. Een absolute aanrader als je thuis niet zoveel mensen kwijt kunt of het regelen liever uit handen wilt geven. Bedankt voor de supergoed verzorgde middag Penney!
Dianne uit Goes schreef op 14 mei 2015 om 10:07:
op 13 mei hebben wij het feestje van Irene op hof Keizersweel gevierd. het was een hele leuke middag en de kinderen hebben genoten! ook het schilderen van de klomp was een succes! Groetjes Dianne
keizersweel schreef op 2 maart 2015 om 14:04:
Hoi hoi, Wat leuk dat je interesse hebt! Wil je naar info@keizersweel.nl mailen? Dan hoor je meer informatie! Dankjewel! Groetjes!
Janet Back schreef op 2 maart 2015 om 10:47:
Hoi Penny, Komt er binnenkort nog een keer een workshop om een sloophouten wandbord te maken? Of hoeveel mensen moeten we bij elkaar zoeken om een workshop te kunnen regelen? Groetjes!
Mariet Peulen schreef op 19 augustus 2014 om 16:16:
Hoi Penny Hier een berichtje van Limburgse Bolussen!!!!!!!!!!!!!! Super goed gelukt en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker. Wij Kiki en ik vonden het heel fijn bij jullie workschop. Maar nu zijn het geen Zeeuwse Bolussen,maar nu ook Limburgse Bolussen!!!!!!!!!!!! Dank je nog voor alle3s het was super gezellig. Een groet ui Limburg. Mariet en Kiki Peulen.
Ilonka schreef op 5 juli 2014 om 19:56:
Hoi Penney en Peter, De kinderen vonden het feestje geweldig. Onan wilde meteen een nieuwe afspraak plannen! Hij vond het zijn leukste feestje ooit. Maar ja het gebeurt ook niet dagelijks dat je op een kameel rijdt, gaat ringsteken op een boerenknol of gaat knuffelen met kittens/varkens/kippen/konijnen en een struisvogel. Bedankt! Groetjes Ilonka
keizersweel schreef op 12 maart 2014 om 17:28:
Dankjewel! Ja, heerlijk stuk he!
Laura Verburg schreef op 12 maart 2014 om 14:48:
Prachtig stuk in de PZC! Mogen jullie trots op zijn.....leuke foto ook trouwens!
Vanessa schreef op 16 januari 2014 om 12:51:
Hoi Penney, Bedankt voor het super gave feestje. Karlijn heeft van alles genoten, pizza bakken, hoefijzers versieren, dieren aaien en natuurlijk overheerlijke bolussen eten. Morgen wil ze weer een feestje bij je vieren:) Ook de feestgangers hebben volop genoten! Veel liefs Vanessa
Goochelaar Peter Hanssen schreef op 2 januari 2014 om 16:09:
Leuk om te lezen. Je kunt niet genoeg moeite voor je kleine doen zeg ik altijd maar.